Over Retron

Elektronicaherstellingen Retron BV Ronse

Welkom bij Retron BV, uw betrouwbare partner voor het oplossen van al uw elektronicaproblemen!


Mijn naam is Peter van Lievenoogen en ik heb meer dan 30 jaar ervaring in elektronicareparatie. Of het nu gaat om defecte printplaten of apparaten, u kunt op mij rekenen voor een professionele oplossing.


Bij Retron BV streven we naar een snelle service zonder in te boeten aan kwaliteit. In de meeste gevallen is uw reparatie de volgende dag al klaar. Indien gewenst kan de reparatie zelfs op dezelfde dag worden uitgevoerd, mits alle benodigde onderdelen voorradig zijn.


Heeft u een machine die regelmatig problemen vertoont, zoals moeite met opstarten na een shutdown of fouten tijdens het draaien? Dan kan een revisie de oplossing zijn. Bij Retron BV voeren we een grondige revisie uit, waarbij alle onderdelen op de printplaat worden nagemeten en eventuele ouderdomsgevoelige of defecte onderdelen worden vervangen. Zo voorkomt u onnodige downtime en productieverlies, en kunt u aanzienlijke kosten besparen.


Met mijn brede kennis en ervaring kan ik vrijwel elk elektronicaprobleem oplossen. U hoeft geen schema's te verstrekken of de functie van het apparaat uit te leggen - beschrijf gewoon de fout zo nauwkeurig mogelijk, en ik zorg voor de rest.


Dus als u op zoek bent naar een snelle en betrouwbare oplossing voor uw elektronica problemen, sta ik, bij Retron BV, klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact op, en laat uw reparaties aan mij over.